"Кавалер на Жълтата роза" 2018

7 март 2019


"Кавалер на Жълтата роза" 2018
На официална церемония на 05.03.2019 г. в комплекс "Верея" Зонта клуб - Стара Загора отбеляза официално деня на Жълтата роза.
Президентът на клуба д-р Радослава Павлова връчи престижните статуетки на :
- г-жа Сотирова, Зам. кмет по хуманитарните дейности на Община Стара Загора - за цялостна подкрепа и няколкогодишно активно съдействие на Зонта клуб-Стара Загора в проекти, насочени към издигане статуса на жените в България и по света;
- и на г-н Андон Андонов, Изпълнителен директор на "Мини Марица Изток" за цялостен принос към каузите на клуба и като най-голям дарител за 2018 г.
Много голям интерес предизвика мултимедийната презентация на г-жа Светлана Тилкова - Алена, специален гост на събитието, член на Зонта клуб - София. В презентацията беше акцентирано върху възходът на жената в съвременния свят.
Вечерта беше изпълнена с много настроение. За чудесната атмосфера допринесоха с прекрасните си изпълнения - стипендиантите на клуба и малката Ния, ученик в първи клас, Второ основно училище, Стара Загора.
Изказваме специални благодарности за прекрасните думи и пожелания, високата оценка и признание за усилията ни през годините, които получихме от носителите на наградите и гостите на събитието.